fbpx

Hva er god SEO – Bra Søk

Hva er god SEO egentlig? Det finnes en egen organisasjon som jobber med nettopp dette. Vi ble nettopp medlemmer og benytter anledningen til å dele med oss litt om hva vi har lært.

Så hva kan du få ut av dette? Bra Søk er en bransjeorganisasjon som mål å rydde opp i egne rekker. De som er medlemmer vedkjenner seg å følge visse etiske retningslinjer. Du kan selv lese om retningslinjene under om oss på Bra Søk. Det er til og med sanksjoner for brudd på retningslinjer. Dette gir en trygghet for de som kjøper søkemotormarkedsføring. Du kan også lese om hva vi ser som utfordringer på vår medlemsside.

Hva er god SEO godt for? Hvorfor velge å jobbe med et byrå som er tilknyttet denne bransjeorgansiasjonen? Du kan altså være tryggere på at sannsynligheten for at byrået følger god markedsføringsskikk øker. Dessuten har vi det med at plasseringer i søkemotorer er blitt store verdier. Skjer det grove feil kan store verdier gå tapt. Dette bransjerådet har en tett tilknytning til INMA, noe som gir god faglig tilknytning. Du kan altså også være tryggere på at det som blir solgt fungerer.

Hva er god SEO i følge Google

Det er også bygd inn en del belønning for god SEO i Google. En del av konseptet til Google er å gi mest mulig verdi til brukerene, også på reklameplassen. Algoritmer og kunstig intelligens som blir utviklet har som formål å sende opp det som har mest verdi, og det gjelder både betalt og organisk søk. Selv om de på kort sikt taper på å ikke selge til den som byr mest for plassen, så vinner de på lang sikt gjennom å få mer fornøyde brukere. Er det noen som leverer søkemotormarkedsføring som ikke er god nok, kan det komme i konflikt med verdiene til Google. Du kan også lese mer om SEO som tjeneste, og lære mer om innkjøp.

-Stefan

 

Du er påmeldt!

Share This