fbpx
content marketing

Coinno 
content marketing byrå

Resultatgaranti

Ønsker du innhold som bidrar til økt salg? For å gjøre det enklere for deg å kjøpe har vi tatt frem en resultatgaranti.

Hjem | Tjenester | Content marketing

Del noe verdifullt, og få mer tilbake

Content marketing, også kjent som innholdsmarkedsføring, handler om å lage innhold som gir verdi til leserne. Leter du etter content marketing byrå?

Enklere og bedre innholdsmarkedsføring

Vil du ha innhold som fungerer? Du får abonnementet som passer for deg hos oss. Innhold fra performance-byrå og Google Partner lønner seg. Vi regner ut hva hver nye kunde koster, slik at du kan satse på det som lønner seg.

Content marketing og SEO med unik resultatgaranti

Det lønner seg å selge noe som skaper verdi. Derfor får du en individuell garanti basert på prognoser og mål. Ikke gå glipp av kjøpeklare kunder som leter på nettet, ta kontakt med oss nå!

Få gjennomgang

Bli kjent med oss, og lær mer om markedsføring.
Book et video, telefon eller fysisk møte med oss.

 

Personvern

 

content marketing

Vi tror på content marketing med SEO! Kundene dine er på nettet, og nesten alle gjør undersøkelser online før de kjøper. Derfor er det her kampen står om deres oppmerksomhet. Skal kunden finne din bedrift eller ditt produkt i myldret må du være kreativ og skille deg ut. Kanskje på en måte som ikke er så lett å oppdage selv med det samme. Hvis du deler verdifull innsikt av høy kvalitet kan du skape blest på en måte som også skaper verdi for alle. Det liker Google.

Innholdet som produseres må være av topp kvalitet. Content marketing eller innholdsmarkedsføring og innholdsproduksjon handler om å produsere interessante og velskrevne tekster (nyhetsartikler, blogginnlegg, osv.) og inspirerende bilder og videoer. Deretter handler det om å spre innholdet på en smart måte som gjør at målgruppene dine finner det. Dette fungerer veldig bra sammen med SEO.

Content marketing selger seg selv

Gode produkter selger seg selv til en viss grad. De mest vellykkede bedriftene har flinke ledere (Tesla, Apple) som også selger produktene, og har gjort kunder til fans. I gjennomsnitt bruker bedrifter 20% på markedsføring. Bedrifter må fortsatt ha gode produkter og tjenester for å beholde de dyre kundene, og for å få dem til å anbefale din bedrift.

Google sprer godt innhold. På den måten selger det seg selv. For at det skal virke trenger du riktig web, godt innhold, og profesjonell SEO. Er du bedre enn dine konkurrenter på så sprer Google ditt budskap. Du får hjelp av oss.

content marketing

Vi tar content marketing til neste nivå. Hørt om inbound marketing? Det er kort fortalt content marketing målrettet mot publikum involvert i aktiviteter før et kjøp. Det finnes mange strategier, men det er også hardt arbeid å få noe til å bli synlig. Visse deler er for krevende for egne ressurser, de trenger ofte litt byråhjelp. Eller kursing. Vårt byrå er sertifisert som Google-partner. På den måten kan du få hjelp til å komme opp og frem.

Siste innlegg om markedsføring fra vår blogg.

Hvordan annonsere på Google

Hvordan annonsere på Google

Hvorfor annonsere på Google? Jo, for å øke salg gjennom å plassere deg eller dine produkter og tjenester foran en potensiell kunde i riktig fase i kjøpsprosessen. Google sine annonsesystemer, Google Ads og AdSense, er i dag de største og mest omfattende systemene for...

Søkemotoroptimalisering tips: 5 viktigste

Søkemotoroptimalisering tips: 5 viktigste

Det er viktig at mange potensielle kunder kommer inn på nettstedet ditt. For at dette skal skje, må søkemotorer rangere nettsiden din høyt. En god SEO-strategi vil hjelpe deg med dette og kan være avgjørende for at bedriften din skal lykkes på nett. I dette innlegget...

Søkemotoroptimalisering SEO

Søkemotoroptimalisering SEO

Søkemotoroptimalisering er mer enn bare SEO. Du har kanskje lagt merke til at alt bare blir raskere. Også på internett må alt være raskt. Opp til 40% av dine potensielle kunder forlater nettsider hvis den bruker lenger enn 3 sekunder på å laste. Nytt fra 2021 er også...

Søkemotoroptimalisering Google

Søkemotoroptimalisering Google

  Du vet at alle ofte søker etter informasjon på internett om ulike produkter og tjenester. Og de fleste bruker Google, den mest populære søkemotoren i verden. Google har en algoritme som plasserer nettsider i søkeresultater. Viktig til å være så høy som mulig i...

Co performance-byrå

Resultatbasert markedsføring

 

Du er påmeldt!

Share This