fbpx
performance marketing byrå

Coinno performance marketing byrå

Noen av våre tjenester

Vil du ha flere av de riktige kundene og mest mulig lønnsom vekst?

Du treffer bedre i markedet med et performance marketing -byrå. Med konsept og strategi med hypoteser som blir testet. Med kontinuerlig forbedring av din markedsføring knekker du koden, og tilpasser deg endringer i markedet raskere enn andre.

Performance

Markedsføring, måling og utvikling.

Google Ads

Du blir synlig i hele kjøpsprosessen.

SEO

Langsiktig og mer lønnsom synlighet.

Content marketing

Innhold tilpasset din målgruppe og Google.

E-commerce marketing

Google shopping, SEO og feedoptimalsiering.

CRO

Få mer salg ut av trafikken, øk din konverteringssrate.

Tjenester fra performance marketing -byrå

Vi brenner for markedsføring, nyskaping og lønnsomhet. Du kan få helhetlige tjenester innen tre hovedområder. Performance marketing, web og innovasjon.

Performance marketing fra byrå handler om å være mer enn bare kreativ. Her tester og analyserer man vekselvis for å gjøre kvalifiserte justeringer. Innholdet må levere verdier i tillegg, så solide kommunikasjonstjenester henger sammen med søkemotoroptimalisering og kampanjer på sosiale medier. Performance handler om å få din markedsføring til å virke.

Det finnes flere hundre definisjoner på innovasjon. Felles for mange er at de har krav til nyskaping og lønnsomhet. Det passer fint for det vi er interessert i. I dag har nesten alle hos oss også innovasjon eller entreprenørskap som en del av sin faglige bakgrunn. Vi jobber mye med forretningsutvikling integrert i verdiløfte og strategisk markedsføring. For oss henger forretningsutvikling, markedsføring, strategi og innovasjon sammen.  

Våre tjenester skal skape verdi hos kunden og sluttkunden. Våre tjenester skal heller ikke skape kostnader for andre. Vi er opptatt av å gjøre noe skikkelig og når vi tenker kortsiktig går ikke det på bekostning av det langsiktige.

Hva handler markedsføring fra et performance-byrå om?

Markedsføring handler om å forstå kundenes behov og tilby produkter og tjenester som møter disse behovene på en måte som skiller seg fra andre. Det handler også om synlighet. For å lykkes med bedre synlighet, er content marketing sentralt. Innen retningen performance marketing får du hele tiden utført eksperimenter, tester og analyser for å tune inn dine tjenester og tilbud.

Nettbrukere i dag har ingen tålmodighet med trege og uinspirerende nettsider og apper. Derfor er avgjørende, både for en kommersiell og en ikke-kommersiell aktør, å henge med den teknologiske utviklingen.

Innovasjon handler om å skape noe nytt. I et tøft marked er vilje til omstilling og evne til å tenke nytt og benytte seg av ubrukt potensial avgjørende for å gjøre suksess. Samtidig hjelper det lite å skape noe nytt om det ikke fungerer eller ikke er behov og etterspørsel for det i markedet. Med et performance marketing -byrå kan du over tid treffe bedre i markedet.

Co performance-byrå

Resultatbasert markedsføring

 

Du er påmeldt!

Share This