fbpx
content marketing byrå

Coinno performance-markedsføring

Resultatgaranti

Ønsker du markedsføring som faktisk virker? For å gjøre det enklere for deg å kjøpe har vi tatt frem en resultatgaranti.

Hjem | Tjenester | Performance-markedsføring

Performance-markedsføring er fremtiden nå

Performance-markedsføring er et relativt nytt begrep og en ny praksis for oss her i Norge. I motsetning til et tradisjonelt markedsføringsbyrå gir et performance-byrå deg en mer målrettet og effektiv markedsføring på nett. Dette gjøres gjennom en kombinasjon av betalt annonsering som Google Ads, søkemotoroptimalisering (SEO), og A/B-testing for optimalisering av konverteringsraten. Med performance-markedsføring får du hjelp til å sette opp en spisset og skreddersydd strategi for din digitale markedsføring basert på analyse av data, resultater, og muligheter i markedet.

“Ikke selg det du vil selge, selg det kunden vil kjøpe”

Performance er en innovativ praksis som stadig er i utvilking for å gjøre akkurat dette. Det holder ikke lenger å bare by mest for annonser, eller å stappe inn så mange nøkkelord man kan i innlegget for at det skal havne øverst i søkeresultatene. Med en vitenskapelig tilnærming basert på analyse og testing kan man oppdage muligheter og utvikle strategier for å faktisk “selge det kunden vil kjøpe”.

Vi hjelper deg med å nå nye mål, få fart på veksten, og skaffe deg en fordel i en online verden med stadig hardere konkurranse. Les i vår blogg, eller ta kontakt på telefon, chat, eller mail, og kom igang med performance-markedsføring i dag!

 

Justering til det virker

  • Lei av annonser på nett som ikke genererer trafikk og salg?
Dårlige annonser som ikke rettes mot riktig målgruppe i riktig stadie i kjøpsfasen er den største årsaken til dette i dag. Mange har kjennskap til betalt annonsering som Google Ads, men mangler kunnskapen til å styre kampanjene riktig for å effektivt generere salg.
  • Når vi ikke våre mål og ønsker for vekst?
Ofte er dette fordi men ikke markedsfører sine produkter og tjenester riktig, eller nok. Analyse av trafikk og muligheter lar deg avdekke hvor man skal legge inn innsats og hvor mye ressurser som skal til for å kapre kundene.
  • Usikker på hvilke deler av din nettside og dens innhold som ikke fungerer?
Ingen liker nettsider med feil, dårlig innhold, eller som er vanskelige å bruke. A/B-testing av bruksmønstre, farger, layout og design lar deg optimalisere nettsidene dine for maksimal konverteringsrate.
  • Får jeg god nok avkastning av min digitale markedsføring?
Ikke betal dyre dommer for “utprøvde metoder” og gammeldags tankegang. Finn muligheter og målgrupper i din bransje, og sikt deg inn på dem. Kombinasjonen av strategi, analyse, optimalisering og innovasjon er det som er performance-markedsføring.  

Performance-markedsføring gir deg:

  • Optimaliserte betalte annonser som gir resultater. Kunnskap og erfaring for effektiv styring og analyse av resultater.
  • Overblikk og oversikt over trafikk lar deg finne åpninger og muligheter. Analyse av resultater viser deg hvor man burde legge inn ressurser.
  • A/B-testing av bruksmønstre, layout og design lar deg sortere ut og fjerne det som ikke virker for kunden, og dermed ikke for deg.

Performance-markedsføring hjelper deg finne muligheter og målgrupper i din bransje, og å sikte deg inn på dem mer effektivt. Ikke nøl med å ta kontakt med oss idag for å komme igang med en ny strategi for din digitale markedsføring. Vi garanterer at du lykkes, fordi din vekst er vår vekst.

Få gjennomgang

Bli kjent med oss, og lær mer om markedsføring.
Book et video, telefon eller fysisk møte med oss.

 

Personvern

 

performance markedsføring

 

Gjennomgang og behovsanalyse

 Vi går gjerne gjennom dine mål for å avklare behov og komme med anbefalinger. Ta kontakt.

GooglePartnerBadge-Horizontal

Co performance-byrå

Resultatbasert markedsføring

 

Du er påmeldt!

Share This