fbpx

Coinno partnere

Noen av våre partnere og noen av våre nåværende eller tidligere kunder

Hjem | Om oss | Partnere

Vi er glad i åpenhet og at nye idéer skapes i møter mellom hverandre. Transparens ovenfor kunder er derfor viktig for oss. Vår unike måte å gjøre ting, vår efaring og kompetansemiljøet vi har ikke kan kopieres, selv om vi er mer åpne. Det gjør at vi kan dele mer om oss.

 

Du kan være trygg på at vi drifter og utvikler dine kampanjer godt. Vi er derfor blitt sertifisert Google-partner. Det betyr at vi har konsulenter som har nådd Googles mål for omsetning og på den måten har erfaring. I tillegg er det krav med minst to totimers-eksamen. De må fornyes årlig. Alt dette sikrer at du kan få levert gode tjenester innen SEM (markedsføring gjennom profilering på betalt og organisk søk i Google).

GooglePartnerBadge-Horizontal

 

Du har mange fordeler gjennom å velge et byrå som er med i Bra Søk. Du har en rekke rettigheter, og blir en del av et miljø som er opptatt av kvalitet og redelighet. Du får et byrå som oppfyller retningslinjer, for eksempel i forhold til hvordan kostnader presenteres for deg. 

 

Du får best lønnsomhet når alt er gjennomført. Server er en relativt liten kostnad som det ikke lønner seg å spare på. Vi har derfor valgt å inngå en partner-avtale med ProISP. De leverer servertjenester og support av høy kvalitet. Det er alltid lønnsomt med kraftig nok server for å sikre en god brukeropplevelse og for å komme opp på Google. Etter vår mening er ProISP den beste leverandøren ut fra prestanda, sikkerhet, support og pris.

Bra webhotell og domene

 

For at du skal få bedre dataflyt og en mer lettvint hverdag har vi inngått en partneravtale med Sharespine. De er så langt best på stabilitet og support hva gjelder integrasjoner. Din profesjonelle nettbutikk hvor du har tilgang til koden og kan endre hva som helst til å bli bedre enn det dine konkurrenter har må integreres for at du skal slippe kjøre filer frem og tilbake. Transaksjoner skal inn i økonomisystemet og din logistikk skal fungere. Betalingssystemer må fungere. Alt dette får du best resultater med hvis du bruker Sharespine sammen med oss.

Noen av våre kunder

 

Du er påmeldt!

Share This