fbpx

Google-optimalisering

SEO

google optimalisering

Over 4 milliarder mennesker i verden har tilgang til internett. Mange av dem bruker søkemotorer. Den største og mest populære er Google. Konkurransen er enorm. Derfor trenger du å vite hva google-optimalisering er og hvordan en god SEO (search engine optimization) vil hjelpe deg med å være synlig på nettet.

Google-algoritmen

google optimalisering

Som jeg nevnte før, Google er den mest populære søkemotoren i verden. Det er et enormt ansvar. Folk stoler på Google og forventer at den skal gi dem det de letter etter. Derfor er søkemotoren i stadig utvikling. Det viktigste for optimalisering er Google-algoritmen. Det er den som bestemmer hvor nettstedet ditt vises i søkeresultatene. Fortjener du den første siden? Eller oppfyller ikke nettsiden din kravene og er langt bak konkurransen?

Hvordan algoritmen fungerer er en hemmelighet. Det er imidlertid noen viktige trinn for optimalisering som definitivt vil øke plasseringen av siden i Google. Mange års erfaring gjør at vi vet hva du bør være spesielt oppmerksom på mens du optimaliserer nettstedet ditt.

Les Hvordan komme høyt opp på Google – tips her

Tips til Google-optimalisering

SEO er en optimalisering som fører til en høy plassering av en nettside i søkeresultater. I Google-optimalisering må du fokusere på den tekniske siden (sidestruktur, hastighet), kvaliteten på innholdet og brukeropplevelse (UX).  Gode nettsteder har lav bounce rate og mye større sjanse for å få oppmerksomhet på sosiale medier. Og dette er veldig viktig. Disse to faktorene kan sikre at nettstedet ditt vil holde rankingen godt i det lange løp. Optimalisering som påvirker kan gjøres mange steder, hvis ingen noen gang snakker om nettsiden på sosiale medier, hvordan kan Google fortsette å tro at det er bra? Det samme gjelder tidsbruken. Hvis brukere forlater nettsiden din etter noen sekunder, betyr det at de ikke har funnet det de lette etter.

Det viktigste i søkemotoroptimalisering

Husk at du bør fokusere på brukere og deres opplevelse. Fornøyde mennesker er det Google er ute etter. Et optimalisert nettsted vil føre til at algoritmen rangerer deg høyere. Google blir mer dyktig til å tildele poeng og gi straffer til de som prøver å jukse. Derfor må du være tålmodig og jobbe konsekvent over en lang periode til å merke effekten.

Hvis du trenger mer informasjon om google-optimalisering, ta kontakt med oss. Vi er klare til å hjelpe deg!

Mats

 

Du er påmeldt!

Share This