fbpx
webdesign

Webdesign

Resultatgaranti

Webdesign blir stadig viktigere. Akkurat som med alt annet vi kjøper og konsumerer, er det viktig at nettsiden din ser delikat og inbydende ut. En god side er lett å bruke, og i høy grad forberedt for å konkurrere med SEO. Vi leverer markedsføring og web med resultatgaranti.

Hjem | Tjenester | Webdesign

Hvorfor webdesign fra Google partner-byrå?

Ønsker du at de som besøker din nettside blir og forblir kunder? Ønsker du mer avkastning på salg og markedsføring? Forteller din markedsfører noe uforståelig om at du har mange organiske treff men høy fluktfrekvens? Ofte er dette et resultat av en for dårlig designet nettside som ikke gir besøkende noe av verdi, eller rett og slett oppleves som irriterende. Mange nedprioriterer selve interaksjonsdesignet på nettsiden, og glemmer viktigheten av dette. Det kan straffe seg over tid å ikke gi kundene den beste mulige opplevelsen av din nettside. Unngå å gå i denne fellen! Ta kontakt med oss idag, så hjelper vi deg med å forbedre webdesignet på din nettside.

OnTime regnskap

OnTime har nettside, innhold og SEO.

taksering.no

Side laget for Komplett taksering AS for å yte på markedsføring i Google.

Norsk-Finsk Handelsforening

Foreningen ønsket å ha mer fokus på business og handel.

Surfadesk

Markedsplass for kontor. Geolocation viser riktig, og velger riktig språk. Fuzzy søk med fasettering. Betalingsløsning.

D1

Debattforum med mulighet for annonseinntekter fra Google AdSense og flere andre spesialfunksjoner.

Hvordan kjøper man egentlig web?

Nye nettsider kan være svært lønnsomt. Du må tenke kvalitet i alle ledd. For å bli synlig og få lønnsomhet må du kunne konkurrere. Det er en fordel med god rådgiving da dette ikke er lett å kjøpe inn. Måten vi har løst dette på er at vi har opparbeidet oss kompetanse til å sette sammen ferdige deler og tilpasse de eller bygger helt fra bunn av. Vi har mye å velge i fordi vi har et tverrfaglig team og det gjør at vi kan bistå med mer upartisk rådgiving. Alt blir anbefalt etter behov og lønnsomhet. Du kan spare store beløp på bedre salg ut av eksisterende budsjett for salg og markedsføring.

Lønnsomhet

Vi tenker at våre kunders lønnsomhet er vår lønnsomhet på lang sikt. Det betyr at vi er mest interessert i å jobbe med de som ønsker sider som leverer.

Vi liker å lage noe som leverer. Vi hjelper dere med markedsanalyse, finner riktig konsept, struktur og design, og skreddersyr nettsidene til dine ønsker og behov. Sidene blir kodet raske, driftet, overvåket og sikret. De er i høy grad brukervennlige, responsive og er svært konkurransedyktige for søkemotormarkedsføring  (SEM, SEO og Google Ads).

Høy grad av lesbarhet på alle flater

Få nettsider med høyoppløselige bilder og et design som er tilpasset ulike skjermstørrelser. Høy grad av responsivt webdesign og informasjonsarkitektur med mobile flater skaper konverteringer.

Profesjonell drift

Få nettsider som blir oppdatert jevnlig. Du får oppdatert koden, antivirus og du får tatt daglige backup på flere steder og med flere systemer, du får overvåket hastighet, sikkerhet og oppetid. Dette får du rapport på.

Individuell resultatgaranti

Vi i Coinno lever for, og av, å lage nettsider med flott utseende, smarte funksjoner, og et stort fokus på mobil. Det viktigste er at det virker for deg. Kombinert med Google Ads, SEO og a/b-testing, og solid webutvikling får du en kraftfull pakke som gir resultater på nett.

webdesign

Få gjennomgang

Bli kjent med oss, og lær mer om markedsføring.
Book et video, telefon eller fysisk møte med oss.

 

Personvern

 

Coinno har gjort Workhouse sin annonsering og synlighet adskillig bedre enn det vi hadde klart på egen hånd. Bare etter en måneds tid merket vi bedre treff på vår annonsering. Men like viktig, vi bruker våre annonsekroner på riktig målgruppe og sparer dermed penger. Vi anbefaler Coinno på det sterkeste.

Christoffer Hagelund

Workhouse

annonsering i google

Drift inkludert

Alle avtaler med oss har alltid drift inkludert. Får du drift fra de som har laget siden kan du være trygg på at den er bra laget.

Sertifisert Google Partner

Du kan få hjelp med eksponering i display-nettverket til Google, i Google-søk, Google Shopping og annen form for betalt eksponering gjennom Google Ads. Vi hjelper også med tiltak for å bli rangert høyere i organiske søk (vanlige søkeresultater). Sertifiseringen får kun de som har gode nok resultater og består minst to totimers-eksamen.

GooglePartnerBadge-Horizontal

Natrud

Natrud har nettbutikk med integrasjoner, og markedsføring.

gullhuset.no

Gullhuset Odda har drift og utvikling av nettbutikk, og SEO fra oss.

Surfadesk

Markedsplass for kontor. Geolocation viser riktig, og velger riktig språk. Fuzzy søk med fasettering. Betalingsløsning.

Publiser enkelt innhold selv, så tar vi oss av drifting og sikkerhet. Det anbefales at vi jevnlig går over copywriting, SEO og bilder for å beholde høy kvalitet og dermed sørge for høye konverteringsgrader. Vi tilbyr også kurs.

 

html5-css3

Noen av våre kunder

Co performance-byrå

Resultatbasert markedsføring

 

Du er påmeldt!

Share This